Τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Ελλάδα 2105907505

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 59€

Φίλτρα Επιλογής

Τιμή
 –  €
  • €77
  • €330
Κατασκευαστής

Σετ Χαλιά Κρεβατοκάμαρας

Στο υπνοδωμάτιό σας δεν μπορεί να μπει οποιοδήποτε χαλί, αυτό που πρέπει να μπει σε έναν χώρο όπως η κρεβατοκάμαρα είναι ένα σετ χαλιών.

Αυτό το σετ χαλιών κρεβατοκάμαρας συνήθως είναι ένα σετ από τρία χαλιά, όμοια χρωματικά και σχηματικά μεταξύ τους. Τα δύο από αυτά τα χαλιά κρεβατοκάμαρας έχουν το ίδιο μέγεθος και μπαίνουν στις μεριές του κρεβατιού που σηκωνόμαστε και πατάμε τα πόδια μας κάτω ενώ το τρίτο και το τελευταίο μπαίνει συνήθως σαν μεγαλύτερο στο κάτω μέρος του κρεβατιού που υπάρχει χώρος για να κινούμαστε στον χώρο του υπνοδωματίου.

Αν το καλοσκεφτείτε μάλιστα δεν θα μπορούσε στην κρεβατοκάμαρα να μπει κάποιο διαφορετικό είδος χαλιού παρά μόνο ένα σετ χαλιών. Ο λόγος που δεν μπορεί ένα μονοκόμματο χαλί να μπει στον χώρο της κρεβατοκάμαρας είναι διότι δεν είναι εύκολο το σκούπισμα κάτω από το κρεβάτι. Με ένα ιδιαίτερο σετ χαλιών για την κρεβατοκάμαρα γλιτώνετε την ταλαιπωρία από το να βάλετε την ηλεκτρική σκούπα κάτω από το κρεβάτι ενώ ταυτόχρονα το χαλί βρίσκεται σε κομβικά σημεία όπου μπορείτε να πατήσετε και να μην κρυώνουν τα πόδια σας.

Αυτά και πολλά ακόμα χαλιά για την κρεβατοκάμαρα μπορείτε να βρείτε στο e-shop μας σε ασυναγώνιστες τιμές και φυσικά μοναδικές προσφορές. Παραγγείλτε τα σετ χαλιών κρεβατοκάμαρας που χρειάζεστε και θα σας τα φέρουμε με δωρεάν μεταφορικά.