Τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Ελλάδα 2105907505

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 59€

Τρόποι Αποστολής

Σε περίπτωση έλλειψης κάποιων προϊόντων η εταιρεία μας θα επικοινωνεί μαζί σας τηλεφωνικά ή με email. Όλα μας τα προϊόντα αποστέλλονται με courier και μεταφορικές εταιρείες.

Για αποστολές στην Ελλάδα

Ο χρόνος παράδοσης των παραγγελιών εντός Αττικής είναι τρεις με πέντε (3-5) εργάσιμες ημέρες. Εκτός Αττικής η παράδοση γίνεται εντός πέντε με επτά (5-7) εργάσιμων ημερών, εκτός από περιοχές όπου χαρακτηρίζονται δυσπρόσιτες από τις εταιρείες ταχυμεταφορών. Σε περιπτώσεις όπου βρίσκεστε σε δυσπρόσιτη περιοχή η εταιρεία μας σας ενημερώνει ώστε να βρεθεί ο πιο οικονομικός τρόπος. Οι τιμές των μεταφορικών περιλαμβάνουν ΦΠΑ και ισχύουν για δέματα έως 5kg, σε διαφορετικές περιπτώσεις υπάρχει μικρή επιβάρυνση. Όταν βρίσκεστε στην διαδικασία παραγγελίας ενημερώνεστε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών.

Δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα, για παραγγελίες άνω των 59€. Εξαιρούνται τα χαλιά, οι μοκέτες και τα καλάθια μπάνιου.

Δωρεάν μεταφορικά από 200 ευρώ κι άνω Εκτός Αττικής (χαλιά, μοκέτες, καλάθια μπάνιου)

Δωρεάν μεταφορικά από 119 ευρώ Εντός Αττικής (για χαλιά, μοκέτες, καλάθια μπάνιου)

Για παραγγελίες που περιέχουν προϊόντα με ένδειξη Μεταφορικής
Οι παραγγελίες με προϊόντα που φέρουν την ειδική ένδειξη "Αποστολή με Μεταφορική", αποστέλλονται μέσω Μεταφορικής εταιρείας και παραδίδονται στο πεζοδρόμιο, εφόσον βρίσκεστε εντός αστικού κέντρου. Η χρέωση των προϊόντων με τη σχετική ένδειξη υπολογίζεται βάσει όγκου και είναι είτε ΔΩΡΕΑΝ είτε 9€. Για την εκτέλεση των συγκεκριμένων παραγγελιών απαιτείται εξόφληση είτε μέσω τραπεζικής κατάθεσης είτε με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ για αυτές τις παραγγελίες δεν ισχύουν οι αναγραφόμενοι χρόνοι παράδοσης.

Για αποστολές στην Κύπρο

Οι αποστολές στην Κύπρο γίνονται μέσα σε 7-11 εργάσιμες ημέρες με courier και το κόστος αποστολής είναι 30€ για παραγγελίες έως 20kg.

Το UrbanHouse.gr αγωνίζεται καθημερινά για να πετύχει τις καλύτερες τιμές στα μεταφορικά σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες εταιρείες ταχυμεταφορών στην Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.