Τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Ελλάδα 2105907505

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 59€

Χαλί Shaggy Σε Επιθυμητή Διάσταση Rich 80068/95 Colore Colori

Χαλί Shaggy Σε Επιθυμητή Διάσταση Rich 80068/95 Colore Colori

Η μέγιστη τιμή του πλάτους είναι 4 μέτρα. Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερο πλάτος θα πρέπει να την χωρίσετε σε περισσότερα κομμάτια.

0.47
80068/95-COLORE
Παραδοση 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμίας

Χαλί Shaggy σε επιθυμητή διάσταση, από την εταιρεία Colore Colori.

Χαρακτηριστικά:

  • Σύνθεση: 40%PP 60% Polyester
  • Βάρος : 2750 gr/m²
  • Υψος Πέλους :70 mm
  • Υπόστρωμα Υφαντό

Αντίσταση Στους Λεκέδες: Η εξαιρετικά καλή ποιότητα των νημάτων και η προστασία κατά των λεκέδων καθιστούν εύκολο το καθάρισμα από λεκέδες.

Αντιστατκό-Αντιβακτηριδιακό: Δεν αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός, γι' αυτό και δεν μαγνητίζονται χνούδια, μικροσωματίδια και σκόνη στην επιφάνεια τουχαλιού. Η αντιβακτηριδιακή προστασία του, εμποδίζει να αναπτυχθούν αποικίες ακάρεων, για μέγιστη προστασία την υγείας.

Ποικιλία Χρωμάτων: Τα διαθέσιμα χρώματα αυτής της ποιότητας είναι όλα σε παστέλ τόνους και γήινες αποχρώσεις.

Πιστοποίηση-Ασφάλεια Για Την Υγεία: Τα χαλιά Rich έχουν ελεγχθεί για τον οικολογικό προσανατολισμό τους καθώς και για την μη ύπαρξη επιβλαβών προς την υγεία ουσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γερμανικού ινστιτούτου Oeko-Tex Standard 100 και έχουν βραβευθεί με την πιστοποίηση 15.ΗΤR.74772 από το ινστιτούτο Hohenstein. Όταν αποκτήσετε αυτό το χαλί απολαμβάνετε τα συνδυαστικά πλεονεκτήματα μιας υπέροχης αισθητικής και της ασφάλειας στο περιβάλλον διαβίωσης.

Υπόστρωμα: Με υπόστρωμα χαλιού, γερά πλεγμένο, στην ίδια μηχανή κατασκευής (κλωστοϋφαντουργίας), χωρίς πρόσθετα και κόλλες.

Βάρος:
2750γρ./τμ.
Ποιότητα:
Μηχανής
Σύνθεση:
-Κανένα-
Ύψος Πέλους:
70 mm
Κατασκευαστής:
Colore Colori
Catalogue:
AW2021-2022
Collection:
-Κανένα-