Τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Ελλάδα 2105907505

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 59€

Μοκέτα -Ψάθα 4 Εποχών Σε Επιθυμητή Διάσταση Maestro Άσπρη-Μαύρη 8997-90 Colore Colori

Μοκέτα -Ψάθα 4 Εποχών Σε Επιθυμητή Διάσταση Maestro Άσπρη-Μαύρη 8997-90 Colore Colori

Η μέγιστη τιμή του πλάτους είναι 4 μέτρα. Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερο πλάτος θα πρέπει να την χωρίσετε σε περισσότερα κομμάτια.

0.24
8997-90-COLORE
Παραδοση 1 έως 3 ημέρες
+
Προσθήκη στη Λίστα Επιθυμίας

Η Maestro είναι όμορφη, υφαντή ψάθα, ανθεκτική, πλεγμένη από συνθετικά νήματα. Είναι αλέκιαστη, ιδανική για κουζίνες και καθιστικά. Συνδυάζεται ευχάριστα με minimal διακόσμηση. Επειδή δεν περιλαμβάνει γιούτα στην κατασκευή της μπορεί να τοποθετηθεί σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως βεράντες, κήπους, πέργολες, πισίνες.

Χαρακτηριστικά:

  • Σύνθεση:100%
  • Βάρος : 1100 gr/m²
  • 'Υψος Πέλους :5 mm
  • Υπόστρωμα: Υφαντό

Αντίσταση Στους Λεκέδες: Η εξαιρετικά καλή ποιότητα των νημάτων και η προστασία κατά των λεκέδων καθιστούν εύκολο το καθάρισμα από λεκέδες.

Αντιστατκό-Αντιβακτηριδιακό: Δεν αναπτύσσεται στατικός ηλεκτρισμός, γι' αυτό και δεν μαγνητίζονται χνούδια, μικροσωματίδια και σκόνη στην επιφάνεια του χαλιού. Η αντιβακτηριδιακή προστασία του, εμποδίζει να αναπτυχθούν αποικίες ακάρεων, για μέγιστη προστασία την υγείας.

Πιστοποίηση-Ασφάλεια Για Την Υγεία: Τα χαλιά έχουν ελεγχθεί για τον οικολογικό προσανατολισμό τους καθώς και για την μη ύπαρξη επιβλαβών προς την υγεία ουσιών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του Γερμανικού ινστιτούτου Oeko-Tex Standard 100 και έχουν βραβευθεί με την πιστοποίηση 15.ΗΤR.74772 από το ινστιτούτο Hohenstein. Όταν αποκτήσετε αυτό το χαλί απολαμβάνετε τα συνδυαστικά πλεονεκτήματα μιας υπέροχης αισθητικής και της ασφάλειας στο περιβάλλον διαβίωσης.

Υπόστρωμα: Με υπόστρωμα χαλιού, γερά πλεγμένο, στην ίδια μηχανή κατασκευής (κλωστοϋφαντουργίας), χωρίς πρόσθετα και κόλλες.

Βάρος:
1.100 gr/m2
Σύνθεση:
100% PP
Ύψος Πέλους:
5 mm
Κατασκευαστής:
Colore Colori
Collection:
-Κανένα-