Τηλεφωνικό κέντρο για όλη την Ελλάδα 2105907505

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ 55€

Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2015
από izervakou izervakou

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του πατώματος laminate σε σχέση με άλλα πατώματα είναι το εύκολο καθάρισμά του. Μόλις τοποθετηθεί, η φροντίδα του είναι πολύ λίγη και υπερβολικά απλή και αν γίνεται συχνά, το πάτωμά σας θα μοιάζει καινούργιο για αρκετά χρόνια.

Ένα απλό σκούπισμα με μια απαλή σκούπα ή με καλά στραγγισμένη σφουγγαρίστρα, είναι το μόνο που χρειάζεται όταν καθαρίζετε το laminate πάτωμα σας. Ακόμη μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ηλεκτρική σας σκούπα στις άκρες του δωματίου και γύρω από μεγάλα κομμάτια επίπλων που δεν μπορούν να μετακινηθούν.

Οι σφουγγαρίστρες με τα ανταλλακτικά πανάκια που προσελκύουν τη σκόνη, είναι άλλη μία εναλλακτική επιλογή που κάνει το καθάρισμα ευκολότερο.

Για να καθαρίσετε λεκέδες, μην χρησιμοποιήσετε δυνατά καθαριστικά. Πρώτα, δοκιμάστε με ζεστό νερό, αλλά και πάλι, χρησιμοποιήστε μόνο τόση ποσότητα, όση χρειάζεται για να καθαρίσετε το λεκέ στη συγκεκριμένη περιορισμένη περιοχή. Δηλαδή, μην βρέχετε περισσότερο από το κανονικό την περιοχή. Αν αυτό δεν δουλεύει, χρησιμοποιήστε ένα απαλό και όχι τραχύ καθαριστικό.

Όταν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε καθαριστικά, προσπαθήστε να χρησιμοποιήσετε εκείνα που έχουν βάση το κίτρο αντί για τα παραδοσιακά που έχουν βάση τα σαπούνια.

Επίσης μην χρησιμοποιείτε αμμόχαρτο ή σκληρά σφουγγάρια γιατί θα γδαρθεί και θα προκληθεί πρόωρη ζημιά όπως επίσης, κερί ή βερνίκι.

Μπροστά από πόρτες να έχετε πάντοτε χαλάκι ώστε να παγιδεύονται σκόνες, χαλίκια, μικρές πέτρες κ.τ.λ. για να αποφύγετε γδαρσίματα.